Even voorstellen... onze Schitterexpert

Wat is jouw schittering?

Weet jij eigenlijk wel… hoe schitterend jij bent? Veel mensen hebben geen idee wie ze eigenlijk zijn. Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn rol in dit leven… Wat heb ik te doen?
Ik kan hierover meepraten. Ik had jarenlang geen idee wie ik was. Totdat ik mijn innerlijke schittering ontdekte: mijn unieke kracht en talenten. Inmiddels help ik anderen om hun roeping te ontdekken, zodat je je ware identiteit kunt uitstralen… zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Toen ik uit mijn ‘bubble van onwetendheid’ stapte, ervaarde ik opluchting.

Ik had geen idee wie ik zelf was
Jarenlang leefde ik in een ‘bubble van onwetenheid ’. Ik had geen idee wat mij nou typeerde, wat mij onderscheidde, waar ik heel erg goed in was. Ik wist ook niet waarom ik me zo onzeker en gefrustreerd voelde. Ik liet me weliswaar leiden door goede motieven, maar deze deden geen beroep op wat ik hier op aarde te doen heb.
Omdat ik onwetend was, liet ik me leiden door de waan van de dag. Daardoor was ik vaak op de verkeerde plaats in de verkeerde tijd. Ik ben hoog sensitief, dus ik reageer sterk en enthousiast op alles wat op mijn pad komt. Ik waaide gewoon met alle winden mee. Heel vermoeiend om alleen maar in de reactieve modus te staan. Ik voelde me uitgeput en had geen balans in mijn leven.

Nu help ik anderen
Maar tien jaar geleden veranderde dat. Ik werd wakker geschud, omdat iemand tegen me zei dat mijn eigen onzekerheid mij klein hield. Ik ben mij gaan verdiepen in mijzelf en uiteindelijk sta ik nu hier. Authentieker dan ooit. Nu leer ik anderen hun persoonlijke kracht in te zetten om impact te maken. Dat doe ik door hun identiteit en persoonlijkheid helder te krijgen. En als we je ware identiteit ontdekt hebben, dan laat ik je zien hoe je die naar buiten toe uit kunt stralen. Ik weet alles van branding en geef kleur – en stijladviezen. Ik help zowel personen als organisaties.
Wanneer de binnen- en buitenkant in harmonie zijn, geeft dat een schitterende uitstraling. Dat is wat ik iedereen gun.

Jeanine.jpg

 

Wat ik kan betekenen voor de kijkers van Schitterend
Schitterend heeft als missie de boodschap uitdragen dat ieder mens waardevol is en geliefd. Als je weet wie je bent, dan weet je ook hoe waardevol je bent. En dan kun je die liefde en schittering ook weer uitstralen naar anderen. Lidwina heeft mij gevraagd of ik de kijkers van Schitterend daarbij wil helpen. Ik ga bij elke aflevering van de soapserie enkele Powertips delen, die jou helpen om tot bloei te komen en in je kracht te staan. Het is mijn wens dat de kijkers een waardevol en succesvol leven leiden en daarmee anderen weer inspireren. Leef je schittering!

Met schitterende groet,

Jeanine van Varik Houben