De moed om jezelf te zijn

"Wat moet ik doen als mensen mij niet accepteren zoals ik ben?" Een kwetsbaar en eerlijk gesprek tussen producent Lidwina (Linda) Brusche en pastor Cees Bots.

In aflevering 8 van soapserie Schitterend zie je dat Sandra (actrice Yvette Moerdijk) er alles aan doet om Scarlett (actrice Linda Brusche) het leven zuur te maken op werk. In het echte leven heeft Linda dit ook meegemaakt. Ze stort haar hart uit bij Cees. Hoe ga ik ermee om als mensen gemeen tegen mij zijn? Een gesprek over afwijzing en de moed om jezelf te zijn... No matter what! 💪 #JijbentSchitterend

Heel interessant. Cees Bots zegt de juiste dingen! Afwijzing niet accepteren en het probleem terug leggen bij degene die hem heeft.
Heel soms dacht ik dat Cees mijn leven samenvatte...
— Jan van der Knaap
Wat mooi wat Cees vertelt... Klopt helemaal wat hij zegt! Mooi ook hoe hij uitleg geeft over het omgaan met kritiek van anderen. Komt dit ook op TV of bij omroep Gelderland?
— Brigitta de Jonge

In de rubriek Hartsgesprekken schuift producent en actrice Linda Brusche aan bij pastor Cees Bots voor een gesprek van hart tot hart... Kwetsbaar en eerlijk. Over dingen die er ècht toe doen in het leven. Praat jij mee? We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Meer informatie over de Heart Clinics van Cees: http://heartclinics.nl/

Deze video is mede mogelijk gemaakt door: http://www.mediamogelijkheden.nl