Ga eens op date met jezelf

NIEUW BIJ SCHITTEREND: de rubriek Hartsgesprekken ❤️ Producent Lidwina (Linda) Brusche schuift aan bij pastor Cees Bots voor een gesprek van hart tot hart... Kwetsbaar en eerlijk. Over dingen die er ècht toe doen in het leven.

Deze eerste aflevering gaat over eenzaamheid. In aflevering 6 van soapserie Schitterend zie je dat Scarlett (gespeeld door Linda) last heeft van eenzaamheid. Veel mensen (jong & oud) zijn eenzaam. Pastor Cees steekt hen een hart onder de riem. 'Ga eens op date met jezelf' is één van de waardevolle tips die hij deelt met ons.

Het eindresultaat is SCHITTEREND! Interviewster Lidwina stelt hele goede vragen aan pastor Cees Bots.
— Jürgen Erik
Ik moet de woorden van Cees nog even op mij laten inwerken...
Ik weet wel dat ik in mijn eenzame momenten ook tegelijk zoekende was, zoekende naar willekeurig welk gezelschap. Pas toen ik besloot dat niet met *iedereen* een match valt te maken, viel er een last af en ging ik zelf leuke dingen doen.
Dat hoeft niet per se in mijn eentje. Anderen mogen meedoen, niet omdat ik dat zo graag wil, maar omdat zij die leuke dingen ook leuk vinden. Maar andermans aanwezigheid is niet vereist. Dat maakt het leven een stuk makkelijker.
— Jan van der Knaap

Praat jij mee? We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

Meer informatie over de Heart Clinics van Cees: http://heartclinics.nl/

Deze video is mede mogelijk gemaakt door: http://www.mediamogelijkheden.nl