Doneer

Dank voor uw betrokkenheid bij Schitterend! Wij willen zoveel mogelijk mensen laten stralen en weten dat ze schitterend zijn! Wilt u ons helpen deze boodschap te verspreiden? Samen met u kunnen wij dit bewerkstelligen. 

U kunt via iDEAL een donatie door op onderstaande knop te drukken.

Wij houden van mensen die berichtjes sturen

Dit is je kans om ons blij te maken! :-)

Stichting Schitterend
Boergoensevliet 144
3082 KX Rotterdam

KVK nummer: 27360274
RSIN nummer: 821487516

Bankrekening: NL89 INGB 0006 4320 40

Emailadres: schitterendtv@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief 'Sterrenstof'

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je op voor de ‘Sterrenstof’, de e-mail inspiratiebrief van Schitterend. Ongeveer vier keer per jaar krijg je de nieuwste aflevering in je inbox. Meld je hieronder aan.

 

Social media

Facebook en Youtube is the place to be voor alle Schitterend fans! Er is daar van alles te vinden: van spanning, drama, humor tot diepgang. De afleveringen van de soap plaatsen we om de drie maanden op Youtube. Deze soap biedt plaats voor allerlei duistere figuren uit de onderwereld, maar gelukkig zijn er temidden van de duisternis ook schitterende lichtjes te vinden... Durf jij op één van onderstaande knoppen te drukken en binnen te treden in een wereld van misdaad en bedrog? :-)

Donaties

Een schittering verspreiden is heel veel waard. Eigenlijk is het zelfs dát wat de wereld het meeste nodig heeft! Wil je dat wij meer en meer een lichtje kunnen zijn? Dat het licht in alle hoeken en gaten komt? Dan kun je ons financieel steunen. Op die manier ben je ook een lichtje! Schitterend is een stichting, heeft geen inkomsten en werkt met vrijwilligers. Omdat wij een ANBI status hebben, zijn giften belasting aftrekbaar. Maak je gift over naar:

Bankrek: NL89 INGB 0006 4320 40 t.n.v Stichting Schitterend

Wij zijn je zeer dankbaar!

Verspreid samen met ons het licht!

Jouw kleur ontbreekt nog in ons team...

Bij Schitterend geloven we dat iedereen schitterend is. Ieder met een geheel eigen kleur. Soms moet er van die kleuren een dof laagje af worden gepoetst, zodat ze fel gaan schijnen. Zo fel dat mensen in hun drukke leven stil gaan staan om het te aanschouwen. Bij Schitterend helpen we elkaar om feller te schijnen en om je eigen kleuren te laten zien. Dus wil je ook je unieke kleuren laten zien; meer dan je nu al doet? Kom dan ons team versterken. Zo worden we een schitterend kleurenpalet! Want jouw unieke kleur hebben we nog niet in onze collectie! Stuur een mail of vul bovenstaand webformulier in.

Jouw kleur in ons kleurenpalet zal ons schitterend staan