Bij Schitterend moedigen we jou aan om de mooiste persoon te worden die je maar kunt zijn. Gewoon zoals jij bent... Want jij bent Schitterend! En gelukkig sta je er niet alleen voor. Deze mensen zijn er om je te helpen. 

 

Hartsgesprekken (o.a. met Cees bots - hartspastor)

Benieuwd naar verdieping op de thema's uit soapserie Schitterend? En zoek je een kwetsbaar en eerlijk verhaal dat ècht over het leven gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres! In de rubriek 'Hartsgesprekken' schuift producent en actrice Lidwina Brusche onder andere aan bij pastor Cees Bots voor een gesprek van hart tot hart... Open en authentiek. Over dingen die er ècht toe doen in het leven. 
Cees is de oprichter van de 'Heart Clinics'. Dankzij zijn levensverhaal helpt hij mensen met een gebroken hart te herstellen. 

Ook praat Lidwina af en toe met een ander persoon. Een ervaringsdeskundige bijvoorbeeld. Laatst zat ze aan tafel bij iemand die door groot lijden heen was gegaan. Kippenvel…

 

Kirsten Uijtdewilligen - Psycholoog

Nieuwsgierig naar de psychologie achter soapserie Schitterend? Kirsten wijst je de weg! In haar blogs neemt ze je mee in het hoofd van de verhaalpersonages. Ook in jouw eigen hoofd kan het wel eens onrustig zijn. Kirsten wil je helpen als je worstelt in je denken. Zij is eigenaresse van psychologiepraktijk De Goede Strijd en helpt mensen op weg naar vrede, vreugde en vrijheid.

 

jeanine houben - schitter expert

Wil jij jouw roeping ontdekken? Dan ben je bij 'mission activator' Jeanine aan het goede adres! Zij helpt je om te ontdekken waarvoor je gemaakt bent. En vervolgens jouw innerlijke schoonheid naar buiten toe uit te stralen. Zodat je helemaal in je kracht gaat staan! 

19598613_1597728800247854_1144928466042047928_n.jpg
 
0e51e69fa0d31eff6df4b0ed72d1da44f16595fb.jpg

Gert overmeer - pastor

Pastor Gert is onze 'stichtingspastor'. Als je worstelt met geloofsvragen of pastorale hulp nodig hebt, dan kun je bij hem terecht. Hij is altijd vriendelijk, luistert goed en is een verademing voor iedereen die met hem spreekt. Ook helpt hij mensen om te groeien in geloof en God beter te leren kennen.