Werk in uitvoering...

Achter de schermen is het team bezig met de productie van een gloednieuw seizoen! In de lente van 2018 wordt het script geschreven, in de zomer en herfst zijn de opnames. Houd ons in de gaten!

Dare to dream!! 🌟💪  Het is feest op het kantoor van Schitterend 😁 Gloednieuwe dozen met apparatuur... en Lennart (camera) en Frits (regie) zijn aan het uitpakken.   Bij Schitterend hoopten we altijd dat we op een dag konden filmen met onze eigen spullen... En nu is het zover. Dankzij een gift van Stichting Fortuna voor stimulering van jonge talentvolle filmmakers, kunnen wij nu een mooie professionaliseringsslag maken. Seizoen 4 filmen we met onze eigen apparatuur. We zijn dolblij!!

Dare to dream!! 🌟💪

Het is feest op het kantoor van Schitterend 😁 Gloednieuwe dozen met apparatuur... en Lennart (camera) en Frits (regie) zijn aan het uitpakken. 

Bij Schitterend hoopten we altijd dat we op een dag konden filmen met onze eigen spullen... En nu is het zover. Dankzij een gift van Stichting Fortuna voor stimulering van jonge talentvolle filmmakers, kunnen wij nu een mooie professionaliseringsslag maken. Seizoen 4 filmen we met onze eigen apparatuur. We zijn dolblij!!