In de strijd der merken schieten wij onze klanten te hulp met een ijzersterk wapen. Het Mond-tot-Mond Kanon is speciaal ontwikkeld om bedrijven optimale mond-tot-mondreclame te geven. Klik op de afbeelding om te zien hoe het Kanon is opgebouwd.Het Kanon in werking
Hieronder leggen wij onze werkwijze uit. In vijf stappen stellen we uw Kanon in werking!

1. Kanon Opbouwen
Laten we de handen uit de mouwen steken en beginnen met het opbouwen van uw Kanon. Als bouwmachine gebruiken wij een speciale Scan. De Mond-tot-Mond Scan is een kort onderzoek en geeft op een snelle manier inzicht waar voor u de winst te behalen valt. Waar liggen de verborgen kansen? En zijn er nog rotte onderdelen die gerepareerd moeten worden? Samen kunnen we uw kanon steviger maken, in stelling brengen en maximale impact creëren!
De scan kost € 1.200,-  (excl. BTW) en legt een sterk fundament voor optimale mond-tot-mondreclame. U weet precies waar u aan moet werken om meer klanten binnen te krijgen.

2. Reparatie Werkzaamheden
Als er uit de Scan tijdens het opbouwen van uw Kanon verdachte plekken tevoorschijn komen, dan nemen we deze onder de loep. Rotte planken worden hersteld. Zodat alle onderdelen van het Kanon zijn afgesteld op optimale mond-tot-mondreclame.

3. De Kogel
Als het kanon in stelling staat, dan is het tijd voor de kogel. Hierin zit de kracht van uw onderneming samengebald. Met een spraakmakend bedrijfsverhaal geven wij uw ambassadeurs volop gespreksstof.

4. De Kogel Afvuren
Wij zorgen ervoor dat u zowel online als offline optimaal zichtbaar bent. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden voor treffende videomarketing. En om uw onderneming een boost te geven, kunnen wij een campagne verzorgen. Kortom: uw marketing is optimaal voor mond-tot-mondreclame!

5. De Impact Meten
De laatste stap is het zichtbaar maken van het resultaat. Kijk eens hoeveel impact u heeft gecreëerd!

Bent u nieuwsgierig wat het kanon voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.