Het begin van een reis naar jouw unieke manier om klanten aan te trekken.

Veel ondernemers zien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel marketinggoeroe’s, zoveel succesformules… Maar wat werkt nou voor mij? En kan ik marketing doen op een manier die past bij mij, mijn bedrijf en mijn talenten?

Het antwoord is: JA. De basis van mond-tot-mondreclame is dat jij onderneemt vanuit je eigen kracht. Zo kun jij je onderscheiden van de massa. En zo wordt ondernemen ook meteen stukken leuker!

Wat een fijne workshop vanmorgen! Niet over marketingtheorieën maar over welke wijze van marketing het beste bij je past.
— Rob

De reis naar jouw unieke MARKETING SUPERPOWER begint op 14 april. Tijdens deze workshop (in samenwerking met Meer & Co) ga je een talententest doen. Vervolgens gaan we je inspireren om jouw persoonlijke stijl van communiceren in te zetten in je marketing. Het belooft een verfrissende ochtend te worden!

Wie?            Bedoeld voor ondernemers die marketing willen doen                     op een manier die bij hun past. En zo een goede basis                     leggen voor mond-tot-mondreclame voor hun bedrijf.
Wat?           Workshop “Ontdek je marketing superpower!”
Waar?         Seats2Meet, Utrecht Centraal Station
                    (Moreelsepark 65, Utrecht)
Wanneer?   Van 9.45u – 12.00u op vrijdag 14 april 2017.

De onkostenvergoeding is € 50,- (excl. BTW). Inbegrepen zit ook koffie & thee en lekkernijen.

Wees er snel bij, want we houden de workshop graag persoonlijk. Daarom is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Op weg naar huis voelde ik mij weer helemaal opgeladen en gemotiveerd om aan de slag te gaan.
— Lyan

Over Lidwina
Lidwina (Msc.) is gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame. Zij houdt zich al tien jaar bezig met marketing, communicatie en media en heeft 3 diploma’s in haar vakgebied. Zij vindt het leuk om haar rijkdom aan kennis met jou te delen! Dit doet zij op de vriendelijke en enthousiaste manier die bij haar past.
Lees meer over Lidwina…

Over Hanneke
Hanneke is trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Zij helpt haar klanten om hun bedrijf, carrière en leven op te bouwen in lijn met hun talenten, waarden en dromen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en met haar open houding weet ze snel tot de kern te komen.
Lees meer over Hanneke… 

Knap! Lidwina en Hanneke hoe jullie in 2 uurtjes de verbinding leggen tussen je eigen talent en welke marketingmiddelen je het best kan inzetten.
— Pauline

100%

van de deelnemers zegt over de workshop:

...dat ze zich verder geholpen voelen;

...dat ze deze workshop zouden aanbevelen aan anderen;

...dat ze blij zijn dat ze de workshop gevolgd hebben!

 

Wat ik heel fijn vind aan Lidwina, Sander en Hanneke is de integriteit die ze uitdragen. Niks gladde verkooppraatjes maar open, behulpzame en eerlijke communicatie.
— Rob

De enthousiaste uitleg van Lidwina :-)

 

Nog meer quotes van deelnemers...

Ik vond het best spannend om naar de workshop te gaan, maar ik werd aangenaam verrast door de ontspannen en ongedwongen sfeer.
De workshop was goed verzorgd en heeft me een stap op weg geholpen voor het maken van mijn marketingstrategie.
— Kirsten
Hanneke en Lidwina zijn zeer goede workshop leiders!
Ik heb er veel tips en inspiratie uit gehaald.
De oefeningen die we deden waren leuk en gaven inzicht.