Wat is voor u het meest effectief?
Wij zien het vaak mis gaan in de praktijk: ondernemers besteden veel geld aan hippe marketingtools, zoals dure websites en advertenties. Maar uiteindelijk levert dit nauwelijks iets op. Veel marketingbureaus leveren standaard oplossingen, maar daar geloven wij niet in. Wij geloven dat elk bedrijf uniek is. En daarom willen we kijken wat voor ú het beste werkt.

Betaalbaar en zeer waardevol
Om dit te bereiken, hebben wij op basis van onderzoek een speciale Scan ontwikkeld. De Mond-tot-mond Scan houdt uw bedrijf tegen het licht. Zo kunnen we helder zien wat in uw geval de meeste mond-tot-mondreclame oplevert. De Scan kost slechts €1200,- en dit levert u veel vruchten op!

Wat krijgt u bij de Mond-tot-mond Scan?

  • Inzicht in de huidige situatie van uw onderneming. Hoe ziet uw Mond-tot-mond Kanon eruit?;
  • Helderheid bij welke kanononderdelen de meeste winst te behalen valt. Waar liggen voor u de kansen?;
  • Persoonlijk advies en tips om meer klanten te krijgen. Hoe kunt u optimale mond-tot-mondreclame krijgen voor uw bedrijf?;
  • De zekerheid dat u uw marketingbudget besteedt aan datgene wat het meest effectief is in uw situatie.

Hoe gaat het in zijn werk?
De Mond-tot-mond Scan bestaat uit 4 stappen:

Stap 1: Gratis Intake
Dit is een gratis gesprek, waarbij we de scan uitleggen en diverse vragen stellen om al een eerste indruk te krijgen.

Stap 2: Onderzoek
Om uw score op het Mond-tot-mond Kanon te berekenen, zijn drie dingen nodig:
A.     Een vragenlijst: we sturen u een vragenlijst per mail. Het kost u maximaal een half uur om deze te beantwoorden.
B.     Een online onderzoek: tijdens dit onderzoek kijken we naar uw website, social media activiteiten en hoe over uw bedrijf gepraat wordt op internet.
C.     Een bedrijfsbezoek: als de vragenlijst (2A) binnen is, gaan we daarmee aan de slag. Vervolgens kunnen we op bezoek bij uw bedrijf. Het bedrijfsbezoek bestaat uit een verdiepend gesprek met de ondernemer en een rondleiding bij het bedrijf. Bij voorkeur geeft een medewerker ons de rondleiding, zodat we ook aan het team vragen kunnen stellen. Tot slot willen we uw dienst of product (indien mogelijk) zelf ervaren/gebruiken/ondergaan. Het bezoek duurt maximaal twee uur.

Stap 3: Persoonlijk Advies
Het advies bestaat uit een Powerpoint presentatie met onze uitleg daarbij. We laten u duidelijk zien hoe u scoort op de verschillende onderdelen van het Mond-tot-mond Kanon. Ook geven we praktisch advies. Het adviesgesprek duurt maximaal twee uur. 

Stap 4: Nazorg
De Powerpoint presentatie krijgt u toegestuurd. Mochten daar vragen uit voortkomen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen ter toelichting. 
U weet nu precies waar u aan moet werken om meer klanten te krijgen via mond-tot-mondreclame. U kunt nu zelf aan de slag met de uitvoering van ons advies. Natuurlijk staan wij klaar om u daarbij te helpen (zie de vervolgstappen bij onze werkwijze). 
 

De bovenstaande button opent de weg naar meer mond-tot-mondreclame. Wacht dus niet langer en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek!