Tien keer effectiever dan gewone reclame

Uit onderzoek blijkt dat mond-tot-mondreclame tien keer effectiever is dan traditionele reclame. Maar de marketingwereld slaapt. Zij verspillen hun tijd aan dure advertentiecampagnes, terwijl ze de beste vorm van reclame laten liggen. Hierdoor missen zij een gouden kans! Briljant helpt haar klanten om te putten uit de belangrijkste marketingbron: mond-tot-mondreclame.

Lees voor meer informatie de blog: "Mond-tot-mond marketing: de nauwelijks aangeboorde marketingstrategie met de grootste potentie".

Er zijn maar weinig marketingbureaus gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame

De ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een nieuwe vorm van ondernemerschap, waarbij mond-tot-mond marketing de hoofdrol speelt. De meeste ondernemers weten wel dat mond-tot-mondreclame belangrijk is, maar vinden het moeilijk om hier grip op te krijgen. Ze weten niet hoe ze dit verder uit kunnen bouwen. Daarom helpen wij u.
Door het maximale uit mond-tot-mondreclame te halen, krijgt u meer klanten en meer omzet. Het legt een goede de basis voor groei van uw onderneming. We zetten onze schouders daar graag onder!

Zo brengt mond-tot-mond marketing uw onderneming tot bloei:

  1. Mensen praten enthousiast over uw onderneming;
  2. U krijgt vanzelf nieuwe klanten (dankzij 1);
  3. Uw marketingbudget kan lager (dankzij 2);
  4. Doorverwezen klanten vertrouwen u eerder, dus het proces om tot een deal te komen gaat sneller (dankzij 2);
  5. Bij doorverwezen klanten speelt de prijs een minder belangrijke rol, dus u hoeft niet meer op de laagste prijs te concurreren (dankzij 2); 
  6. U maakt meer winst (dankzij 1 t/m 5)!

Lees voor meer informatie de blog: "6 redenen waarom mond-tot-mond marketing uw bedrijf tot bloei brengt".

 

Word of Mouth Association

Wij voelen ons verbonden met de WOMMA, een internationale organisatie voor mond-tot-mond marketeers. In dit filmpje leggen zij uit hoe ‘word of mouth marketing’ van uw onderneming een spraakmakend merk maakt.